OM OSS

WE TRAVEL GROUP

WE Travel Group är fem svenska, specialiserade researrangörer med olika tematiska inriktningar som erbjuder en mångfald av upplevelser. Oavsett om din drömresa innehåller safari, hemslöjd, musik, kultur eller sol och bad, kan du hitta den hos oss.

Reseexperter. Med oss reser du till noga utvalda platser, många gånger tillsammans med en kunnig färdledare eller ciceron som har expertkunskaper inom ett specialtema eller region. Alla utflykter, måltider och upplevelser är inkluderade i programmet. Oavsett vad du förväntat dig, så ser vi till att du får det där lilla extra!

För alla smaker. Sällskapet är en viktig del av resan. Vi erbjuder omsorgsfullt planerade gruppresor där du reser med likasinnade. Att uppleva något tillsammans med någon som delar ditt starka intresse förhöjer hela resan.

Trygghet och omtanke. Med 30 års erfarenhet av att skapa resor så vet vi att en lyckad resa kräver mycket noga planering och personlig service, från bokning hela vägen till att resan genomförts. Det är därför våra kunder kommer tillbaka, år efter år.

Privat grupp eller förening? På förfrågan skräddarsyr vi även tematiska resor för privata grupper, familjer, föreningar och företag. Inom WE Travel Group finns bred kompetens och vi har stor vana att samproducera resor med ett unikt innehåll.

Kontakta vår gruppavdelning på telefon 08-5459 5234 eller info@wetravelgroup.se så hjälper vi dig vidare!